10
des

Abelone K&B // 90 minutter pause // Musikk for sjelen

Søndag 10. des - 19:00

I vår travle hverdag får vi alt for lite tid til ettertenksomhet og ro. I oppkjøringen til jul er det verre enn noensinne, samtidig som dette er tiden vi kanskje er mest opptatt av å finne akkurat dette, ro.

Derfor ønsker vi å tilby deg 90 MINUTTERS PAUSE. Her skal du få tid til å senke skuldrene, drømme deg bort i musikken, og lytte til deg selv. Kanskje du til og med kommer i julestemning..;)

Johanna Demker, Richard Gjems og Auver Gaaren er tre anerkjente, kompetente musikere som vil presentere et repertoar for å sette deg i fredfull stemning. Her får du melodier som vil løfte, og bevege deg, med rolig puls og innhold. Johanna, Richard og Auver er nasjonale toppnavn innenfor sine instrumenter, og er alle innspilt på egne og andres utgivelser.

Johanna er en velrespektert låtskriver og fantastisk sangerinne. Richard Gjems er en munnspiller i verdensklasse og Auver trakterer piano og lap-steel gitar på øverste nivå. Sammen vil de lose deg gjennom denne pausen i starten av julestria, for å gi deg inspirasjon og motivasjon til å gå inn i årets siste fase med ro og senkede skuldre.

Velkommen skal du være!


Dato:
Søndag 10. des
Start:
19:00
Slutt:
21:00
Emner:
#blues
Type:
Concert
Alder:
20
Cover:
300