Mat fra grillen: Abelone meny

På Abelone Kjøkken & Bar, kan du få deg noe godt å spise hvis du er sulten. Enten du vil ha et større måltid, som burger, eller bare litt å tygge på, så har vi det. Hva med en burger, kyllingvinger, eller «grilled cheese»?

Kokkene våre tryller frem deilig mat, og menyen kan variere etter sesong. Julemat til jul, salater til sommeren, og så videre.

Er dere flere enn ni? Sjekk selskapsmenyen vår! Der er det masse godt å dele på. Sjekk Abelone meny under!

  • Norsk
  • English

Matmeny

Småretter

Kyllingvinger

169

Med aprikos BBQ-glaze.

FSO

Hummus

150

Med ristede kikerter og chorizo. Serveres med grillet brød.

GHSES

Chevre med salat

225

Gratinert chevre på toast, med saltbakte beter, honning, valnøtter og mâchésalat.

FSO

Loaded nachos

198

Ferske friterte tortillachips med «pulled beef», cheddarsaus, løk og jalapeños.

GHMSE

Hvitløksbrød

140

Med snøfriskkrem med friske urter, hvitløk og sitron.

GHM

Pommes frites

89

Med hvitløksmajones.

ESEN

«Grilled cheese»

Plain

98,- Takeaway: 95

Med cheddar, alpeost, snøfrisk og dijon mellom briochebrød. Kommer med chilimajones.

GHM

Skinke

130,- Takeaway: 125

Med skinke, cheddar, alpeost, snøfrisk og dijon mellom briochebrød. Kommer med chilimajones.

GHM

Krabbe

150,- Takeaway: 145

Med krabbe cheddar, alpeost, snøfrisk og dijon mellom briochebrød. Kommer med chilimajones.

GHMSH

Burgere

Alle våre burgere serveres med fries og aioli. Legg til ekstra bacon for 30,-

Abelone’s burger

289

Biffburger fra Nyyyt med cheddar, salat, tomat, sylteagurk og klassisk burgerdressing.

EGHMSEN

Blåmuggostburger

289

Okseburger fra Nyyyt med blåmuggost, karamellisert løk, tomat, salat, majones og syltet agurk.

EGHMSEN

Birria «Pulled beef» burger

299

Langtidsbraisert birria «pulled beef» av høyrygg. Med rødkål, løk, syltet jalapeño og chilimajones.

EGHMSEN

Kyllingburger

289

Med cheddar, pico de gallo, syltet jalapeño og hvitløksmajones.

EGHMSEN

Hovedretter

Steak&Fries

395

Grillet mørbrad med aspargesbønner, peppersaus og pommes frites.

MSESEN

Ukens rett

345

Hver uke lager kjøkkenet en ny hovedrett. Spør din servitør!

MFGHESENSO

Grillet ørret

355

Med brokkolini, potetpuré og hvitvinssaus med rogn og gressløk.

FM

Bangers & Mash

289

Pølse fra Nyyyt med løksjy, grønne erter, syltede sennepsfrø og potetmos.

GHMSEN

Juletallerken

445

Tradisjonell juleribbe, medisterkake, julepølse, solbærbresert rødkål, svisker, bakt eple og kokte poteter.

MSU

Portobello (vegansk)

295

Grillet marinert portobellosopp, puylinser, gresskar, rista poteter og portvinssaus.

MSU

Dessert

Gateu Marcel

149

Fransk sjokoladekake med salt karamelliskrem og kirsebærkompott.

EGHMNM

Is og sorbet

130

Spør din servitør om dagens utvalg.

EMSPOR AV NØTTER

Julebordmeny

Må bestilles av minimum tolv personer, og må bestilles minimum fem dager i forveien.

2-retter/3-retter med pinnekjøtt 745,-/ 885,-
2-retter /3-retter med juletallerken/Juletorsk 585,-/ 725,-
2-retters / 3-retter vegetar / 450,- / 595,-

Forrett – velg mellom:

Lettrørt laksetartar, rødbeter, agurk, gressløk, hovmestersaus og smørstekte rugbrødsmuler.

FGHGRSEN

Rødbet-tartar (vegetar)
Saltbakte rødbeter, sjalottløk, kapers, rømme, gressløk og krutonger.

GHM

Hovedrett – velg mellom:

Pinnekjøtt. Med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.

M

Juletallerken. Tradisjonell juleribbe, medisterkake, julepølse, solbærbresert rødkål, svisker, bakt eple og kokte poteter.

M

Juletorsk. Med ertepuré, glasserte gulrøtter, mild sennepssaus, baconsmør og kokte poteter.

M

Portobello (vegetar). Grillet og marinert portobellosopp, puylinser, gresskar, ovnsstekte poteter og portvinssaus.

MSU

Dessert

Riskrem. Hjemmelaget riskrem med kirsebærsaus og ristede mandler.

MNMA

Julebordmeny 2

Må bestilles av minimum tolv personer, og må bestilles minimum fem dager i forveien.

2-retter / 3-retter (Vegetar) 450,- /595,-
2-retter / 3-retter med hjort eller torsk 590,-/735,-

Forrett – velg mellom:

Lettrørt laksetartar, rødbeter, agurk, gressløk, hovmestersaus og smørstekte rugbrødsmuler.

FGHGRSEN

Rødbet-tartar (vegetar). Saltbakte rødbeter, sjalottløk, kapers, rømme, gressløk og krutonger.

GHM

Hovedrett – velg mellom:

Hjort. Helstekt flatbiff av hjort, karamellisert løkpuré, pepperglassert gulrot, rista poteter og kremet tranebærsaus.

MSE

Juletorsk med ertepuré, glaserte gulrøtter, mild sennepssaus, baconsmør og kokte poteter.

FMSEN

Portobello (vegetar). Grillet marinert portobellosopp, puylinser, gresskar, rista poteter og portvinssaus.

MSU

Dessert

Riskrem. Hjemmelaget riskrem, kirsebærsaus og rista mandel.

MNMA

Gateux marcel. Fransk sjokoladekake med mandeliskrem.

EMNMA

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), EGG (E), FISK (F), GLUTEN – BYGG (GB), GLUTEN – HAVRE (GHA), GLUTEN – HVETE (GH), GLUTEN – RUG (GR), GLUTEN – SPELT (GS), LUPIN (L), NØTTER – PEANØTT (P), NØTTER – HASSELNØTT (NH), NØTTER – MANDEL (NM), NØTTER – VALNØTT (NV), NØTTER – CASHEWNØTT (NC), NØTTER – PEKANNØTT (NP), NØTTER – PARANØTT (NPA), NØTTER – PISTASJNØTT (NPI), NØTTER – MACADAMIANNØTT (NM), MELK (M), SELLERI (SE), SENNEP (SEN), SESAMFRØ (SES), SKALLDYR (SK), SOYA (SO), SVOVELDIOKSID OG SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)