Mat

SMÅRETTER / FORRETTER

Fritert brød

med barbacoa (Meksikansk slow cooked svin og oksekjøtt med Anchopepper)

HMSEL

125,-

Spicy kyllingvinger

med blåmuggost dipp

ESES

6 stk. 125,-

Bakt brie

med karamellisert sjalottløk og hjemmelaget knekkebrød

HM

195,-

Kroketter

med chorizo og aioli (3 stk.)

HM

125,-

Honningbakt gresskar

med spicy hummus

SE

125,-

HOVEDRETTER

Abelone-burger

med cheddar, bacon, karamellisert løk, sennep og chipotlemajones. Serveres med fries og dipp

EHMSN

279,-

Tørrmodnet Entrecôte (230g) av Côte de Boeuf

Serveres med brokkolini, fries og béarnaisesaus

EM

435,-

Juletallerken

Ribbe, julepølse og medisterkaker, serveres med rødkål, potet og ribbesaus

HMSN

398,-

Skinnstekt hyse

med sellerikrem og løkkompott

FMS

235,-

Grillet lammeribbe

med grønnkålsalat, granateple, appelsin og dampede poteter

FMSNS

315,-

Fiskeburger

med tartarsaus, salat og tomat, serveres med fries og aioli

EFHMSU

259,-

Grillet svinenakke

med eplekompott, pepperrot og fritert Pommes Anna

285,-

Harissa krydrede gulrøtter

med fennikel, linser og mynteyoghurt

M

225,-

LUNSJ

Serveres kl. 11:00–16:00. *Alle omeletter serveres med brød og salat.

Omelett med Alpeost & bacon

.

EM

165,-

Omelett med blåmuggost & karamellisert løk

.

EM

165,-

Biff sandwich

med flat iron steak, sjampinjong, dijonnaise og pepperrot

EHMSN

245,-

Chèvresalat

med bakte rødbeter, linser, quinoa og honningvinaigrette. Serveres med focaccia

HM

215,-

Abelone-burger

med cheddar, bacon, karamellisert løk, sennep og chipotlemajones. Serveres med fries og dipp

EHMSN

279,-

Fiskeburger

med tartarsaus, salat og tomat, serveres med fries og aioli

EFHMSU

259,-

Grillet ostesandwich

med Alpeost, kremost, persille og hvitløk. Serveres med fries og dipp

EHMSN

175,-

Gulrotkake

med frosting og gulrot-iskrem

EHM

135,-

Ukenslunsj

Pytt i Panne med speilegg og rødbeter

EHM

189,-

DESSERT

Gulrotkake

med frosting og gulrot-iskrem

EHM

135,-

Eple tarte Tatin

med vaniljeis

EHM

145,-

SELSKAPSMENY

OBS! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper over 10 personer. Ta kontakt med salg@resthon.no

2/3-retter

FORETT

Gravet laks med sennep og dill saus, grillet julesalat og surdeigsbrød
Allergener: hvete, fisk, sennep


HOVEDRETT

Andebryst med potet fondant, braisert rødkål og sjy
Allergener: melk, hvete


eller


Skinnstekt lysing med selleripuré og løkkompott
Allergener: melk, fisk, soya


DESSERT

Gulrotkake med frosting og gulrotiskrem
Allergener: melk, hvete, egg


(Vegetaralternativ er tilgjengelig ved forespørsel)

2-retter 475,- eller 3-retter 595,-

JULESELSKAPSMENYER

OBS! Kun tilgjengelig for forhåndsbestilling av grupper over 10 personer. Ta kontakt med salg@resthon.no

Julemeny 1

HOVEDRETT

Juletallerken
Ribbe, julepølse, medisterkake, serveres med potet, rødkål og ribbesaus
Allergener: melk, hvete
398,-

DESSERT

Riskrem med kirsebær og pistasj
Allergener: melk, pistasjnøtter
135,-

Hovedrett og dessert 533,-

Julemeny 2

HOVEDRETT

Pinnekjøtt
med Vossakorv og kålrabbistappe
(2 serveringer)
Allergener: melk, hvete
698,-

DESSERT

Riskrem med kirsebær og pistasj
Allergener: melk, pistasjnøtter
135,-

Hovedrett og dessert 833,-

Julemeny 3

HOVEDRETT

Harissa krydrede gulrøtter med fennikel, linser og mynteyoghurt
Allergener: melk
255,-

DESSERT

Riskrem med kirsebær og pistasj
Allergener: melk, pistasjnøtter
135,-

Hovedrett og dessert 390,-

Allergener: Bløtdyr (BL), Bygg (BY), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hasselnøtter (HA), Havre (HV), Honning (HO), Hvete (H), Laktose (L), Lupin (LU), Melk (M), Mandel (MA), Nøtter (N), Paprika (PA), Peanøtter (P), Pistasjnøtter (PN), Rug (R), Selleri (SEL), Sennep (SN), Sesamfrø (SE), Sitrus (SI), Skalldyr (SK), Soya (S), Spelt (SP), Sulfitt (SU),
Vegetarisk(V), Vegansk(VG)

God, ujålete mat hos Abelone Kjøkken & Bar!

Uten god mat og drikke duger helten ikke! Dette er vårt slagord. Derfor liker vi også real mat som metter. Vi lager all mat fra bunnen av med de beste ingredienser og råvarer. Kortreist er vel reist, og noe vi prioriterer høyt. På kjøkkenet er vi en gjeng matentusiaster.

Vårt kjøkken og spisested oser derfor av deilig grillet mat. Vi griller når vi kan og har mulighet, og det er ganske ofte. Ingenting slår et saftig stykke med kjøtt, fisk eller kylling grillet til perfeksjon. Når sola titter frem, og så fort vi har anledning til å åpne de store vinduene våre ut på plassen foran restauranten fyrer vi opp grillen.

På menyen har vi alt fra smakfulle lunsjretter til deilige delingsretter til middag.

Til middag er våre delingsmenyer helt perfekte. Her får man smake på litt av alt, vi lover du blir mett. Er du aller mest glad i vegetar har vi selvsagt godt med alternativer på menyen.